Ons verhaal

R.T.O. Autoservice is gespecialiseerd in voordelige en betrouwbare occasions. We bieden lage prijzen en een hoge service! U vindt ons in Valthermond en Stadskanaal. 

Wij doen alles voor uw auto! Zo kunt u bij ons terecht voor:

– APK vanaf € 29,-
– Onderhoud & Reparatie
– Banden & Uitlijnen
– Airco
– Financiering van uw auto
– Inkoop van uw auto

Bosch Car Service

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij RTO Autoservice. Wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto’s van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

Betrouwbare en voordelige occasions

We hebben ons gespecialiseerd in zeer aantrekkelijk geprijsde betrouwbare occasions. We bieden garantie van 3 of 6 maanden met landelijke dekking. Tevens kunt u bij ons terecht voor een financiering tegen aantrekkelijke voorwaarden. We hebben altijd meer dan 125 top occasions op voorraad en staat de auto van uw dromen er niet tussen dan gaan we graag voor u opzoek!